تمرینات هوازی با اسپینینگ
تمرینات هوازی و کاردیو با اسپینینگ یکی از راه های محبوب بین افرادی می باشد که به دنبال فردم دهی بدن و سلامت جسمی خود می باشند. انجام تمرین هوازی و ورزش اینتروال با اسپینینگ فواید بسیار زیادی از جمله تقویت قلب ، تنفس و افزایش ظرفیت شش ها دارد که باعث می شود در مدت زمان استاندارد و تغذیه ی مناسب به نتیجه ی مورد نظر رسید که در این مقاله بیشتر به آن می پردازیم.
اسپینینگ به دلیل بهره مندی از دیسک سنگین یا همان فلایویل میتواند به سرعت تمرین شما کمک کند. فلایویل به پدال های اسپینینگ متصل میباشد و با چرخش به دور خود پدال ها را به حرکت در می آورد. این موضوع باعث میشود بیشتر تمرکز تمرین بر تنفس و ضربان قلب باشد که به آن تمرینات هوازی یا کاردیو می گویند.
لیست عناوین مقاله:
آموزش تمرین هوازی و کاردیو با اسپینینگ
اگر می خواهید در تمرین با اسپینینگ بهترین نتیجه را به همراه داشته باشید باید اصول مهم این ورزش را رعایت نمایید. بنابراین تکنیک و فرم صحیح استفاده از این دستگاه از اهمیت بالایی برخوردار است تا از ایجاد آسیب دیدگی جلوگیری شود. به طور کلی مواردی که باید در ورزش و تمرین هوازی با اسپینینگ رعایت کرد، شامل موارد زیر می باشد:
- استفاده از لباس مناسب
در هنگام ورزش و تمرین بهتر است از لباس جذب استفاده کرد؛ چرا که لباس های گشاد ممکن است به وسیله ی ورزشی گیر کند. - استفاده از کفش مناسب
از کفش هایی که سطح صاف دارند استفاده نکنید. زیرا باعث لیز خوردن پا از روی پدال می شود. - خوردن تغذیه مناسب قبل از تمرین
خوراکی هایی که قند خون را بالا می برد، 60 الی 90 دقیقه قبل از ورزش توصیه می شود. زیرا افراد در هنگام ورزش احساس ضعف نکنند. - گرم کردن بدن قبل از ورزش
یکی از نکات مهم قبل از ورزش با اسپینینگ، گرم کردن بدن با انجام حرکات کششی می باشد. - هیدراته کردن بدن
آب کافی برای افراد در هنگام ورزش، یک مورد ضروری محسوب می شود. - تنظیم اصولی زین و دسته های اسپینینگ
تنظیم ارتفاع مناسب دسته، طوری که زین به دسته بسیار نزدیک نباشد. یکی از نکات مهم دیگر محکم نگرفتن دسته ها هنگام استفاده می باشد. - قرار گیری درست پا بر روی رکاب
سعی کنید پاهای خود را محکم به رکاب فشار ندهید. - خم نشدن روی دستگاه
خم نشدن هنگام ایستادن روی اسپینینگ و خم نکردن سر به سمت پایین یکی از این نکات مهم می باشد.
در مقاله آموزش تمرین با اسپینینگ میبتوانید همه چیز را درباره این دستگاه و نوع تمرین با آن را بی آموزید.
بهترین مدل دوچرخه ثابت برای تمرینات هوازی و کاردیو
عملکرد و تاثیرات دوچرخه ثابت ها همانند دوچرخه های معمولی می باشد. مهم ترین دلایلی که اسپینیگ را بهترین مدل دوچرخه ثابت کرده و آن را نسبت به دوچرخه ثابت های دیگر متمایز می کند، امکان ورزش به صورت نشسته و ایستاده و درگیر شدن عضلات کل بدن در تمرین های هوازی را به کاربر می دهد؛ به همین دلیل اسپینینگ بهترین مدل دوچرخه ثابت برای تمرینات هوازی ، کاردیو و اینتروال می باشد. بنابراین به دلیل ایمن بودن و نتیجه دهی سریع این دستگاه، می توان به راحتی به تناسب اندام مورد نظر خود دست پیدا کرد.
این دوچرخه خطر آسیب دیدگی کمتری نسبت به نوع دیگر دوچرخه ها دارد. صندلی استاندارد این دستگاه استفاده از آن را راحت کرده است. همچنین اسپینیگ حرفه ای ترین دستگاه در بین دوچرخه ثابت ها می باشد و شدت تحمل سختی و استقامت آن همانند دوچرخه معمولی می باشد.
به طور کلی برای تمرینات ورزش اینتروال و کاردیو با دوچرخه اسپینینگ باید از کفش مناسب استفاده کنید. البته این وسیله می تواند در کمترین زمان نتیجه ی مطلوبی را به شما بدهد. چرا که ماهیچه های زیادی را درگیر می کند و سبب بهبود کار تاندون ها می شود. همچنین علاوه بر آن دوچرخه اسپینینگ، سبب افزایش ظرفیت شش ها و تقویت قلب و تنفس می شود.
زمان استاندارد تمرینات هوازی در استفاده از دوچرخه اسپینینگ
در ابتدا مدت زمان کافی برای شروع انجام تمرین هوازی با دوچرخه اسپینینگ، 10 دقیقه می باشد. زمان مورد نیاز تمرین برای افراد مبتدی، 20 الی 30 دقیقه در روز کفایت می کند. زمان استانداردی که برای تمرین هوازی افراد حرفه ای مناسب میباشد، 30 الی 60 دقیقه در روز است.
مدت زمان استاندارد استفاده از اسپینینگ در ابتدا 3 الی 5 روز در هفته می باشد. البته انجام تمرین هوازی با اسپینیگ در تمام روز های هفته برای افراد مجاز می باشد. اصلی ترین نکته در تناسب اندام، انجام تمرینات هوازی به صورت منظم و مداوم است. البته با بالا بردن شدت و زمان استفاده از اسپینینگ، می توان نتایج مطلوبی را در بدن مشاهده کرد که شامل موارد زیر می شود:
- چربی سوزی
- کاهش وزن
- تقویت قلب
- ایجاد عضله و تقویت آن
- افزایش جریان خون
- بهبود عملکرد تنفس
- افزایش ملاتونین در شب
- افزایش ظرفیت شش ها
- بهبود کیفیت خواب
- کاهش استرس و اضطراب
تمرینات هوازی و کاردیو با اسپینینگ سبب بالا رفتن ضربان قلب و درگیری عضلات شکم و پایین تنه می شود. به همین دلیل روی فرم دهی بدن و کالری سوزی تاثیر بسیاری دارد. علاوه بر آن اسپینینگ می تواند به تقویت قلب، تنفس و افزایش ظرفیت شش ها کمک کند. مهم تر از همه با تحت فشار قرار گرفتن ماهیچه ها در این ورزش، عضله سازی در بدن اتفاق می افتد. در نتیجه انجام این تمرین، به افزایش متابولیسم بدن کمک می کند.
نقش تغذیه در تمرینات هوازی اسپینینگ
مهم ترین عامل برای رسیدن به تناسب اندام ایده آل، داشتن یک تغذیه مناسب است. تغذیه مناسب به همراه ورزش اینتروال با اسپینینگ به روند این موضوع کمک می کند. سبزیجات، میوه، پروتئین سبک، نوشیدن قهوه و مهم تر از همه آب کافی، عملکرد بهتری را برای بدن شما رقم می زند. علاوه بر آن می تواند سبب اکسیژن رسانی به ماهیچه ها شود و از گرفتگی عضله و اسپاسم جلوگیری کند. البته روش منع کردن مواد غذایی، توصیه نمی شود؛ اما به حداقل رساندن برخی از آن ها همانند شیرینی جات و چربی ها بهترین راه حل می باشد.
یکی از موارد دیگری که افراد باید به آن توجه کنند، ورزش نکردن با معده ی خالی است. چرا که ورزش کردن سبب افت قند خون می شود. همچنین استفاده از مواد غذایی مغذی به افزایش انرژی در هنگاه انجام تمرینات هوازی با اسپینینگ کمک می کند.
تاریخچه دوچرخه اسپینینگ
دوچرخه اسپینینگ توسط جانی گلد برگ ملقب به جانی جی در اواسط دهه 1980 ساخته شد. اختراع این دستگاه بعد از تصادف او با ماشین هنگام تمرین دوچرخه سواری انجام گرفت. او بعد از این اتفاق به فکر روشی برای تمرین بدون خطر و در نظر گرفتن شرایط آب و هوایی افتاد. جانی گلد برگ با دوچرخه هایی که طی آن سال ها ساخته بود، در سال 1989 مرکز جانی جی را در کالیفرنیا افتتاح کرد.
محبوبیت این مرکز تا آن زمان تنها در بین مردمان منطقه بود. اما بعد از قرار گرفتن به عنوان فهرست داغ مجله رولینگ استون، با موضوع “تمرین داغی که باید آن را امتحان کنید”، در بین همه ی مردم آشکار شد. پس از این موضوع، وی اولین دوچرخه را در یک نمایشگاه تجاری در ایالات متحده رونمایی و معرفی کرد که سبب گسترش آن در میان همه ی ایالت ها شد، طوری که سال 1996 هزاران مرکز رسمی در بیش از 30 کشور گسترش پیدا کرد.